Fogászati ​​turizmus Szerbiában

SZEBB MOSOLYÉRT LÁTOGASSON SZERBIÁBA! – FOGÁSZATI TURIZMUS – EURÓPÁBAN SZERBIA NYÚJTJA TALÁN A LEGOLCSÓBB FOGÁSZATI SZOLGÁLTATÁSOKAT – FOGÁSZAINK KÖVETIK A VILÁGTRENDEKET, A LEGKORSZERŰBB FELSZERELÉSSEL ÉS ANYAGOKKAL DOLGOZNAK, DE ENNÉL IS FONTOSABB, HOGY JÓLKÉPZETT SZERBIAI FOGÁSZATI SZAKEMBEREINK MINDEN FOGÁSZATI PROBLÉMÁRA MEGOLDÁST KÍNÁLNAK.

Szerbia mind népszerűbb úti célja a német, osztrák, svájci, svéd, kanadai és amerikai fogászati turistáknak. Az utóbbi években megkétszereződött a Belgrádba, Újvidékre, Nišbe és egyébb nagyobb központokba érkező, fogászati kezelést igénylő páciensek száma. Szabadka is egyike a legnépszerűbb úti céloknak, ahová a NorDent Fogászati Központ évente több mint ezer látogatót vonz. A város vezetősége 2013-ban kitüntetést adott át a NorDent Fogászati Központnak a város turisztikai szolgáltatásainak fejlesztéséhez, előmozdításához és népszerűsítéséhez, valamint a külföldi vendégek számának növeléséhez való hozzájárulásáért.

A fogászati turizmus az egészségügyi turizmus egyik ága. Annyit jelent, hogy egyének vagy szervezett csoportok más országokba utaznak olcsóbb fogászati szolgáltatások igénybevétele céljából. Utazásuk során megtekintik a helyi látványosságokat is és pihenni is tudnak, így összekötik a kellemest a hasznossal. Ilyen értelemben igencsak megéri Szerbiába látogatni, mivel nálunk a rendkívül minőségi fogászati szolgáltatásokat igen alacsony áron kínálják. Fogászaink külföldön is elismert tudással és gyakorlattal rendelkező szakemberek. Fogászati beavatkozásokat csak szakképzett, felsőfokú diplomával, megfelelő gyakorlati tudással és engedéllyel rendelkező, meghatározott területre specializálódott szakember végezhet.

A külföldiek a szerteágazó szolgáltatások miatt, leginkább fogpótlás, implantátumok beültetése, szájsebészeti beavatkozások, fogfehérítés és egyéb szolgáltatások miatt látogatnak Szerbiába. A fogászati rendelők korszerű berendezésekkel és felszerelésekkel vannak ellátva, a fogászok a legkorszerűbb technikákat és anyagokat alkalmazzák, világnyelveket beszélnek és szerteágazó tudással rendelkeznek. A rendelőkben olyan, a legfejlettebb országokban is alkalmazott CAD/CAM technikát alkalmaznak, amely egy háromdimenziós, számítógép által támogatott tervezési és gyártási technika, és amelynek köszönhetően rendkívül nagy precizitású fogpótlások készíthetők esztétikus kerámiából, mindössze egy látogatás alatt. Ezen kívül alkalmaznak lézereket és lézertechnológiás, digitális érzékelővel ellátott, az elavult röntgengépeknél sokkal alacsonyabb sugárzású röntgengépeket, a szájüreg nehezen látható részeinek vizsgálatához szükséges intraorális kamerákat…

A fogászati turizmussal foglalkozó rendelők többsége megszervezi páciensei elszállásolását, repülőútját, a repülőtérről a hotelba történő szállítását, valamint a város és környéke turisztikai kínálatának szabadon választható bemutatását. Az ilyen lehetőségekről az ügyfelek a fogászatok honlapjain vagy a fogászati turizmussal foglalkozó portálokon tájékozódhatnak. Lehetőséget kínálnak turistavezetők és tolmácsok alkalmazására.

A fogászati turizmus fejlődésében nagy szerepet játszik a földrajzi elhelyezkedés és a közlekedési infrastruktúra, illetve az, hogy az úti cél igen gyorsan és olcsón megközelíthető. Útvonalhálózatával és megfizethető áraival az AirSerbia is nagy szerepet játszik a fogászati turizmus fejlődésében, mivel lehetővé teszi a gyors és olcsó Szerbiába látogatást. Az ügyfelek átlagosan 7–10 napot töltenek itt, majd elégedetten, egy szebb mosollyal távoznak.

Forrás: AirSerbia Review

 

Text by: Jovo Simišić

Share:
Ovaj website koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Kolačići koji se koriste služe isključivo u svrhu neometanog rada website-a.