A NorDent Fogászati Központ 2006-ban jött létre. Az alapítók és a munkatársak sokéves tapasztalatának köszönhetően a legmagasabb szintű, korszerű és hatékony szolgáltatásokat nyújtunk a világ bármely pontjáról érkező pácienseink megelégedésére. A legkorszerűbb fogászati technológiák, felszerelések és anyagok alkalmazása, a magas szintű higiénia, az orvosok és egyéb fogászati munkatársak jelentős konferenciákon való részvétele és folyamatos képzése, és ami a legfontosabb, a páciensekhez való barátságos és empatikus hozzáállás mércét állítottak a minőségi fogászati szolgáltatások számára is, amelyhez hozzátartozik az ügyfélkezelőinkkel történő első kapcsolatfelvétel, az utazás és a reptéri transzfer megszervezése és a hotelbe történő elszállásolás is. A páciens már ideutazása előtt megismerkedhet a fogorvosaink által javasolt kezelés minden részletével, pontos információt kap a Szabadkán töltendő napok számáról, az ideutazása módjáról, az egészségügyi biztosításáról, a Szabadkán való elszállásolásról, és ami a legfontosabb: az árakról.

A páciensek elsődleges célján túl – a fogászati problémák és fogak esztétikájának helyrehozatala – biztosított számukra a fogorvosokkal való kommunikáció és a problémák lehetséges megoldásainak áttekintése. Nagy gondot fordítunk továbbá a pácienseken elvégzett beavatkozások utáni ellenőrzésekre, a komfortos szálláshely és a személyre szabott étkezések biztosítására, valamint a Szabadkán tartalmasan eltöltött szabadidő megszervezésére, amely magába foglalja a város nevezetességeinek és a Palicsi-tó megtekintését, a múzeumlátogatásokat, a helyi lakosság kultúrájának és hagyományainak, a helyi építészetnek, az éjszakai életnek és a helyi gasztronómiának megismerését.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Ovaj website koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Kolačići koji se koriste služe isključivo u svrhu neometanog rada website-a.