Hotel Galleria **** Subotica

A NorDent fogászati központ, követve a globális trendeket a fogászatban, vezetője lett a ” fogászati turizmusnak “. Központunkon belül található a Hotel Galleria ****, amely 4 apartmannal, 90 kétágyas, valamint 4 étteremmel, bárral és egy modern SPA központal biztosítja a páciensek kellemes ittartózkodását.

A NorDent fogászati központ vezetői a páciensek és a vendégek rendelkézésére állnak, mint az előzetes diagnosztikai vizsgálatokkor, úgy a repülőút, valamint a repülőtérről a hotelig való szállításkor is. Rendelkezésükre állunk továbbá fakultatív kirándulások szervezésében és Szabadka látványosságainak megismerésben, valamint a közeli nyaralóhelyek és a Palicsi tó meglátogatásában is. Ittlétük alatt betekintést nyerhetnek a helyi gasztronómiai és kulturális kínálatba is.

Stomatološki centar NorDent

Matije Korvina 17

(Hotel Galleria sprat 2)

Subotica, Srbija

info@nordent.rs

+381 24 561112

+381  62 789670

Radnim danima 08:00 – 20:00 h

Subotom 08:00 – 14:00 h

Szabadka Szerbia legészakibb pontján, fontos európai útvonalak kereszteződésében, a Duna és a Tisza folyók között helyezkedik el. Ezt a várost hihetetlen kulturális öröksége, gazdagon díszített épületei, multikulturális szellemisége és európai jellege teszik egyedivé. Jó ételeiről, kiváló borairól és lezser hangulatáról ismert település. Számos érv szól amellett, hogy városunkba látogassanak: fesztiválok, koncertek és színes kulturális élet az év szinte minden szakában. Szabadka ezen kívül rengeteg pihenési és kikapcsolódási lehetőséget kínál a Palicsi-tó partján, a lovardákban, tanyákon, erdőkben és vadászterületeken. A Palicsi-tó és az azonos nevű település 8 kilométerre helyezkedik el Szabadkától. Ez a varázslatos helyszín minden évben új és megismételhetetlen programokat kínál, és ezek tartalma egyre bővül. A 20. század eleji lenyűgöző épületek (a Víztorony, a Vigadó, a Női strand és a Zenepavilon), a csodaszép Nagypark, az egyedi hangulatú tó, a béke és csend – ideális helyszín a pihenni vágyók számára. Palicson jelenleg többcsillagos szállodák, tipikus palicsi stílusban épült luxusvillák valamint magánpanziók kínálnak szálláslehetőséget. Elsőrendű éttermek és kávézók, sport- és szabadidő pályák, három strand, egy termálfürdő, az Állatkert, kerékpárutak és gyalogösvények, izgalmas események, dinamikus kulturális élet és szórakozási lehetőségek teszik teljessé a Palicsi Turisztikai Központ kínálatát.

Van nekünk kérdése? Írjon nekünk!

Ovaj website koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Kolačići koji se koriste služe isključivo u svrhu neometanog rada website-a.