A fogfehérítő júniusi fogak felléphetnek

A FOGFEHÉRÍTÉS MANAPSÁG EGYIKE A LEGNÉPSZERŰBB FOGÁSZATI KEZELÉSEKNEK, AMELY JELENTŐSEN BEFOLYÁSOLHATJA A MOSOLY ESZTÉTIKÁJÁTÓL IS FÜGGŐ ÉLETMINŐSÉGET.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a NorDent Fogászati Központban júniusban is hihetetlenül kedvezményes áron fehéríttetheti ki fogait, mindössze 15.000 dináros áron (10.000 dináros megtakarítás).

Bízza fogait a szakemberekre, ha szeretné, hogy a fogfehérítés a kívánt eredménnyel járjon.

A fogfehérítés előfeltétele egy professzionális fogtisztítás, amely a lágylepedék eltávolításából és air flow kezelésből áll. (2.500 dinár)

A fogfehérítés egy teljesen fájdalommentes eljárás, de a kezelést követő első pár napban jelentkezhet egy gyorsan múló, enyhe fogérzékenység.

A szakszerű fogfehérítés előtt fényképpel megállapítjuk a fogak kiinduló színárnyalatát.

Maga a fehérítési folyamat nagyjából 45 percet vesz igénybe, amely az általunk alkalmazott legmodernebb fogfehérítő géleknek és halogén, led és ultrahangos technológiával kombinált lámpáknak köszönhető.

A kapott eredmény tartóssága elsősorban a páciens táplálkozási és dohányzási szokásaitól függ. A kávé, a tea, a vörösbor és a dohányzás elkerülésével a klinikánkon elvégzett fogfehérítés tartós, hollywoodi színészeket idéző fehér mosolyt biztosít Önnek.

A fogfehérítési kezelés eredményével kevésbé lesznek elégedettek azon páciensek, akik nem tudnak lemondani a fogaik színét hátrányosan befolyásoló egyes szokásaiktól (dohányzás, kávé, tea, stb.).

A fogfehérítési eljárás csak a természetes fogakat fehéríti ki, a tömések és koronák színére nincs kihatással.

„MOSOLYA RAGYOGJON SZEBBEN A NYÁRI NAPNÁL”

Időpontfoglalás és a fogfehérítéssel kapcsolatos további információk a NorDent Fogászati Központ következő telefonszámán: 024 / 561 – 112

#MosolytVarázsolunk

Share:
Ovaj website koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Kolačići koji se koriste služe isključivo u svrhu neometanog rada website-a.