Foggyökérkezelés korszerűen

A foggyökerek gyógyítása egy igencsak gyakori fogorvosi kezelés, amely az utóbbi időben sokat korszerűsödött ún. endomotorok, azaz gyökérkezelő gépek alkalmazásával.

Dr. Milanović Stefan:
“Rendelőnkben mindig is arra törekedtünk, hogy pácienseink részére a legjobb és legkorszerűbb kezeléseket biztosítsuk, a legkorszerűbb eszközök és anygok alkalmazásával.

Legtöbbször a hozzánk forduló páciensek törött fogra, spontán erős fájdalomra, megváltozott fogszínre vagy dagadásra panaszkodnak és ilyen esetekben sokszor endodonciára, azaz foggyökérkezelésre van szükség.

A gyökérkezelés alapcélja a beteg fog vagy legalább a foggyökér megmentése, annak érdekében, hogy később további kezelésekkel a fog visszanyerje fiziológiáját, esztétikáját és funkcióját a rágásban.
A gyökérkezelés elvégezhető manuálisan (ún. gyökérkezelő tűk és reszelők segítségével), géppel, illetve ennek a kettőnek a kombinációjával. A manuális eljárás manapság már hagyományosnak nevezhető, mivel ezzel a módszerrel a gyökér gyógyítása és tisztítása sokkal több időt igényel, továbbá a tisztítás szintje is alacsonyabb mint a gépi eljárás esetében.

A gépi gyökérkezelések, ún. endomotor használatával hatékonyabb tisztítást eredményeznek sokkal rövidebb idő alatt, ami nem mellékesen a páciensek részére is nagyobb kényelmet jelent.

Rendelőnkben a korszerű VDW Reciproc rendszer segítségével pácienseink részére a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb gyökérkezeléseket törekszünk biztosítani.“

Ovaj website koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Kolačići koji se koriste služe isključivo u svrhu neometanog rada website-a.