Hotel Galleria **** Subotica

Praćenjem globalnih tendencija turizma, Stomatološki Centar Nordent je postao lider „dentalnog turizma“ u Srbiji, te se u okviru našeg centra nalaze hotel Galleria **** koji je prema preporuci New York Times-a najbolje ocenjeni hotel u Srbiji za 2014. godinu sa 90 smeštajnih jedinica, a od toga 78 dvokrevetnih soba, 10 apartmana (7 klasičnih i 3 deluxe apartmana) i dve sobe adaptirane za ljude sa posebnim potrebama, najvećim wellness centrom u Srbiji, teretanom i 4 restorana koji će boravak naših pacijenata učiniti lepšim i prijatnijim. Republika Srbija i njen severni deo Vojvodina, zbog svog geografskog položaja, ekonomske razvijenosti i multikulturalnosti, ističe svoju kandidaturu za lidera medicinskog i dentalnog turizma u regionu, a Stomatološki centar NorDent iz Subotice, zajedno sa svojim partnerima, predstavlja začetnika i logičnog lidera dentalnog turizma u Srbiji.

Stomatološki centar NorDent

Matije Korvina 17

(Hotel Galleria sprat 2)

Subotica, Srbija

info@nordent.rs

+381 24 561112

+381  62 789670

Radnim danima 08:00 – 20:00 h

Subotom 08:00 – 14:00 h

Stomatološki centar NorDent nastao je 2006. godine. Tokom svog razvoja osnivači i zaposleni uspeli su da primene sva relevantna iskustva i informacije koje su imale uticaj na pružanje najkvalitetnije, savremene i efikasne usluge sa ciljem da zadovolje potrebe svakog potencijalnog pacijenta iz bilo kog dela sveta. Maksimalna tehnološka i tehnička opremljenost najsavremenijim stomatološkim sredstvima i zubnim materijalima, higijenske procedure, permanentna edukacija lekara i ostalog medicinskog osoblja na svim relevantnim svetskim simpozijumima, i najvažnije, empatski pristup svakom pacijentu – postavili su standard u pružanju najkvalitetnije dentalne usluge počevši od inicijalnog kontakta sa agentom, putovanjem i transferom od aerodroma, prijemom u hotel i kliniku, a pacijent se i pre planiranog dolaska u NorDent upoznaje sa svim detaljima zdravstvenog tretmana koji mu je indikovan od tima naših lekara, broju dana i broju poseta Subotici, načinu putovanja, zdravstvenom osiguranju, smeštaju i boravku u Subotici i, što je najvažnije, cenama.

Osim primarnog cilja dolaska svakog pacijenta – saniranje svih oboljenja dentalne regije i narušene estetike, pacijentima je obezbeđena nesmetana komunikacija sa lekarima i sagledavanje svih mogućih rešenja u sanaciji istih. Takođe, veoma mnogo računa se vodi o medicinskom nadzoru nakon izvršenih intervencija, maksimalno komfornom smeštaju, prilagođenoj ishrani i slobodnom vremenu provedenom u Subotici koji podrazumeva fakultativne obilaske grada i obližnjeg jezera Palić, upoznavanje sa kulturom i običajima stanovništva, arhitekturom, muzejima, noćnim životom grada i gastronomijom nacionalne kuhinje.

Da li imate pitanja za nas? Kontaktirajte nas!

Ovaj website koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Kolačići koji se koriste služe isključivo u svrhu neometanog rada website-a.