Galleria Hotel Szabadka****

A globális turisztikai trendeket követve a NorDent Fogászati Központ Szerbia egyik vezető fogászati turisztikai célpontjává vált. Központunkhoz tartozik a Galleria Hotel****, amelyet 2014-ben a New York Times a legjobb szerbiai szállodának választott. A szálloda 78 kétágyas szobával, 10 lakosztállyal (7 hagyományos és 3 deluxe lakosztállyal) és két különleges igényű személyek számára kialakított szobával, továbbá Szerbia legnagyobb wellness központjával, fitness teremmel és négy éteremmel rendelkezik, amelyek mind vendégeik kényelmét és pihenését szolgálják. Szerbia és északi régiója, Vajdaság, földrajzi elhelyezkedésének, gazdasági fejlettségének és multikulturális szellemiségének köszönhetően a régió egészségügyi és fogászati turizmusának központjává, a szabadkai NorDent Fogászati Központ pedig partereivel karöltve a szerbiai fogászati turizmus elindítójává és vezetőjévé vált.

A NorDent Fogászati Központ 2006-ban jött létre. Az alapítók és a munkatársak sokéves tapasztalatának köszönhetően a legmagasabb szintű, korszerű és hatékony szolgáltatásokat nyújtunk a világ bármely pontjáról érkező pácienseink megelégedésére. A legkorszerűbb fogászati technológiák, felszerelések és anyagok alkalmazása, a magas szintű higiénia, az orvosok és egyéb fogászati munkatársak jelentős konferenciákon való részvétele és folyamatos képzése, és ami a legfontosabb, a páciensekhez való barátságos és empatikus hozzáállás mércét állítottak a minőségi fogászati szolgáltatások számára is, amelyhez hozzátartozik az ügyfélkezelőinkkel történő első kapcsolatfelvétel, az utazás és a reptéri transzfer megszervezése és a hotelbe történő elszállásolás is. A páciens már ideutazása előtt megismerkedhet a fogorvosaink által javasolt kezelés minden részletével, pontos információt kap a Szabadkán töltendő napok számáról, az ideutazása módjáról, az egészségügyi biztosításáról, a Szabadkán való elszállásolásról, és ami a legfontosabb: az árakról.

A páciensek elsődleges célján túl – a fogászati problémák és fogak esztétikájának helyrehozatala – biztosított számukra a fogorvosokkal való kommunikáció és a problémák lehetséges megoldásainak áttekintése. Nagy gondot fordítunk továbbá a pácienseken elvégzett beavatkozások utáni ellenőrzésekre, a komfortos szálláshely és a személyre szabott étkezések biztosítására, valamint a Szabadkán tartalmasan eltöltött szabadidő megszervezésére, amely magába foglalja a város nevezetességeinek és a Palicsi-tó megtekintését, a múzeumlátogatásokat, a helyi lakosság kultúrájának és hagyományainak, a helyi építészetnek, az éjszakai életnek és a helyi gasztronómiának megismerését.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Ovaj website koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Kolačići koji se koriste služe isključivo u svrhu neometanog rada website-a.